Valikko Sulje

Avoin työpaikka

Projektimyyjä Kuopion myymälään

Modeo on valtakunnallinen toimistokalusteiden jälleenmyyjä. Menestyksemme perustuu kauniiden, toimivien ja ajattomien tilojen kalustamiseen. Haluamme edistää toimitilaratkaisuillamme työhyvinvointia ja tukea hyvää johtamista. Design on intohimomme, suunnittelu rakkautemme ja tilat innoittajamme! Katso lisää osoitteessa www.modeo.fi ja www.officeroom.fi.

Jyväskylän OfficeRoom Oy vastaa Modeo-myynnistä omalla toimialueellaan, omissa myymälöissään Jyväskylässä ja Kuopiossa. Nykyisen myyjän siirtyessä muihin tehtäviin haemme reipasta ja langat käsissään pitävää projektimyyjää Kuopion myymälään.

Tehtävässäsi huolehdit itsenäisesti myyntiprosessin alusta loppuun. Osaat esittää asiat vakuuttavasti ja pystyt tekemään tuloksellista uusasiakashankintaa. Myös koekäyttötuotteiden vieminen asiakkaille ja käytön opastaminen kuuluvat tehtäviisi. Perehdytämme sinut tehtäviisi, mutta tehtävien hoitaminen vaatii sinulta alkuvaiheessa paljon omaehtoista opiskelua. Microsoft Office -ohjelmien käyttö on sinulle tuttua.

Pienessä työyhteisössä odotamme sinulta oma-aloitteista työotetta koko tehtäväkenttään. Olet luonteeltasi palvelualtis, erittäin huolellinen ja valmis tarttumaan kaikenlaisiin myyntitehtäviin positiivisella mielellä. Olet tottunut kiireiseen työtahtiin ja sinulla on kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja mielenkiintoisen tehtäväkentän sisustusmaailmassa. Työaika on arkisin pääsääntöisesti klo 8.30–16.30 ja palkkaus sopimuksen mukaan. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja liitä mukaan myös CV 21.5.2023 mennessä käyttämällä oheista lomaketta tai lähetä hakemus osoitteeseen jyrki.viinikka@officeroom.fi

  Lisää CV-tiedosto (pdf tai txt)

  Suostun antamieni tietojen tallentamiseen ja käyttämiseen Jyväskylän Officeroomin henkilörekrytoinnissa. Lomake lähetetään vain mikäli suostumus on annettu. Henkilötietoja käsiteltäessä noudatetaan Henkilötietolaki (523/99) asettamia säännöksiä.

  Toimistoon, kotikonttoriin - mikä sopisi sinulle. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella

  Olemme iloisia, että halusit ottaa meihin yhteyttä. Täytä lyhyt lomake, niin yksi ystävällisistä tiimimme jäsenistä ottaa sinuun yhteyttä.


   Haluan vastauksen
   PuhelimitseSähköpostilla

   X
   Ota yhteyttä